… De juiste weg naar de beste koffie!

Koffie, zoals espresso, is misschien wel de meest gedronken, non-alcoholische drank en daarom is een espressomachine een goede investering voor elk bedrijf in de horeca in Den Bosch en elders. Bij EKS in Dongen, niet ver van Den Bosch vandaan, bieden wij speciaal voor de horeca een espressomachine die koffie maakt van de meest hoogwaardige kwaliteit.

Altijd lekkere koffie uit onze espressomachine voor in de horeca in Den Bosch of elders

Of je nu in Den Bosch of elders bent; de horeca kan niet zonder een goed werkende espresso- of koffiemachine. Een espressomachine voor in de horeca moet dan ook niet alleen de lekkerste koffie zetten voor klanten in bijvoorbeeld Den Bosch, maar moet ook goed onderhouden worden. Ook daarvoor schakel je ons in. Wij komen graag periodiek langs om jouw espressomachine voor de horeca grondig na te kijken en om klein onderhoud uit te voeren, ongeacht of jouw horecazaak in Utrecht, Den Bosch of elders zit. Daarmee verlengen wij de levensduur van het apparaat en bovendien werkt deze dan een stuk zuiniger en soepeler.

Kom langs en proef de hoogwaardige kwaliteit zelf!

Wij kunnen je natuurlijk wel vertellen hoe geweldig onze koffie en espresso is en wat de voordelen van een horeca espressomachine zijn, maar waarom kom je dat niet zelf ervaren bij ons in Dongen, niet ver van Den Bosch vandaan? Door contact op te nemen met onze medewerkers is het mogelijk om extra informatie aan te vragen over een specifieke espressomachine voor de horeca en kun je een afspraak maken om het apparaat in onze showroom te bekijken. Natuurlijk nodigen wij je dan ook uit om een kopje te proeven. Laat ons je niet overtuigen; overtuig jezelf! Je bereikt ons door te bellen naar 0162 315 285 of te e-mailen naar info@ekskoffie.nl.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op

E.K.S. Espresso Koffie Service