… De juiste weg naar de beste koffie!

Koffie is misschien wel de meest gedronken, non-alcoholische drank in de horeca en daarom is een koffiemachine of espressomachine een goede investering voor iedere uitbater. Je schenkt immers ook geen B-biermerk, nietwaar? Bij EKS bieden wij je een espressomachine die koffie maakt voor iedere horecagelegenheid.

Door goed onderhoud komt er altijd lekkere koffie uit je espressomachine voor de horeca

De horeca kan niet zonder een goed werkende espresso- of koffiemachine. Een espressomachine voor in de horeca moet dan ook niet alleen de lekkerste koffie zetten, maar moet ook goed onderhouden worden. Ook daarvoor kun je ons inschakelen. Wij komen dan periodiek langs om jouw koffiemachine of espressomachine voor de horeca grondig na te kijken en om klein onderhoud uit te voeren. Daarmee verlengen wij de levensduur van het apparaat en bovendien werkt deze dan een stuk zuiniger en soepeler.

Kom lang en proef de hoge kwaliteit zelf!

Wij kunnen je natuurlijk wel vertellen hoe geweldig onze koffie is en wat de voordelen van een horeca espresso- of koffiemachine zijn, maar waarom kom je dat niet zelf ervaren? Door contact op te nemen met onze locatie in Dongen is het mogelijk om extra informatie aan te vragen over een specifieke espresso- of koffiemachine voor de horeca en kun je het apparaat in onze showroom komen bekijken. Natuurlijk nodigen wij je dan ook uit om een kopje te proeven. Laat ons je niet overtuigen; overtuig jezelf! Je bereikt ons door te bellen naar 0162 315 285 of te e-mailen naar info@ekskoffie.nl.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op