… De juiste weg naar de beste koffie!

Koffie is al sinds jaar en dag volksdrank nummer één en een koffieautomaat voor op kantoor is dan ook niet meer weg te denken uit het huidige bedrijfsleven van Tilburg en de rest van Nederland. We nemen een kop koffie als we aankomen op kantoor, in de pauzes en ’s middags om de beruchte ‘middagdip’ voor te zijn. Ook wanneer er klanten langskomen of er sollicitatiegesprekken worden gevoerd doen we dat standaard met een warme kop koffie erbij. Een koffieautomaat voor op kantoor is voor velen bijna net zo belangrijk als het bureau of de computer waar ze aan werken. Voor een goede koffieautomaat voor op kantoor moe je bij EKS in Dongen, niet ver van Tilburg, zijn!

Een goede koffieautomaat voor op elk kantoor in Tilburg of elders

Wij bieden een uitgebreid aanbod van verschillende koffiemachines aan, waaronder espressomachines van BFC. Sommige zijn vooral geschikt voor kleinere kantoren, maar een volautomatisch koffieautomaat voor op een groot kantoor in bijvoorbeeld Tilburg behoort ook tot de mogelijkheden. Belangrijk bij een koffieautomaat is zijn betrouwbaarheid. Ook is het fijn om een duidelijk overzicht te hebben van het verbruik van de machine. Bij EKS hebben wij deze punten hoog in het vaandel staan en kunnen wij je zelfs een apparaat bieden dat niet alleen koffie zet, maar bijvoorbeeld ook warme chocolademelk maakt.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Heb je vragen over onze espressomachines of koffieautomaten voor op kantoor? Stel ze ons gerust door te bellen naar 0162 315 285 of een e-mail te sturen naar info@ekskoffie.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom in Dongen.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op