Een koffieautomaat voor op kantoor in Tilburg of elders

… De juiste weg naar de beste koffie!

Koffie is al sinds jaar en dag volksdrank nummer één en een koffieautomaat voor op kantoor is dan ook niet meer weg te denken uit het huidige bedrijfsleven van Tilburg en de rest van Nederland. We nemen een kop koffie als we aankomen op kantoor, in de pauzes en ’s middags om de beruchte ‘middagdip’ voor te zijn. Ook wanneer er klanten langskomen of er sollicitatiegesprekken worden gevoerd, doen we dat standaard met een warme kop koffie erbij. Voor een goede koffieautomaat voor op kantoor moet je bij EKS in Dongen zijn!

Een goede koffieautomaat voor op elk kantoor in Tilburg of elders

Wij bieden een uitgebreid aanbod van verschillende koffieautomaten aan, waaronder koffiemachines van Jura voor kantoor. Sommige zijn vooral geschikt voor kleinere kantoren, maar een volautomatisch koffieautomaat voor op een groot kantoor behoort ook tot de mogelijkheden. Belangrijk bij een koffieautomaat is zijn betrouwbaarheid. Het onderhoud van deze koffieautomaat voeren wij dan ook graag voor jou uit om jouw koffieapparaat op kantoor draaiende te houden. Ook is het fijn om een duidelijk overzicht te hebben van het verbruik van de machine. Bij EKS hebben wij deze punten hoog in het vaandel staan.

Zet de lekkerste koffie bij jou op kantoor

Een koffieautomaat voor op kantoor is voor velen bijna net zo belangrijk als het bureau of de computer waar ze aan werken. Heb je vragen over onze espressomachines of koffieautomaten voor op kantoor? Stel ze ons gerust door contact met ons op te nemen via 0162 315 285. Wij vertellen je graag meer over ons bedrijf in warme dranken en onze mogelijkheden.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op

E.K.S. Espresso Koffie Service