Jura-koffiemachine voor op kantoor

… De juiste weg naar de beste koffie!

Een Jura-koffiemachine is dé professionele koffiemachine om te plaatsen op kantoor. Hiermee verzeker je jouw personeel van een goede kop koffie. Dat zorgt voor een goede start van de dag. De medewerkers van EKS uit Dongen adviseren jou graag over deze machines en de mogelijkheden voor op kantoor.

De lekkerste koffie komt uit een Jura-koffiemachine op kantoor

Jura is een toonaangevend merk in de productie van een professionele koffiemachine. De fabrikant heeft zijn machines ontwikkeld met het oog op het genot van een kop koffie. Daarmee is een Jura-koffiemachine ideaal voor op kantoor, waar je jouw werknemers graag dat extra zetje geeft. Wil je echt uitpakken? Kies dan voor een espressomachine op kantoor. Deze sterke koffie geeft jouw personeel gegarandeerd een boost. De machines worden afgesteld op jouw koffiewensen. Als je kiest voor een volautomaat geef je jouw personeel de keuze uit vele koffiespecialiteiten. Is een professionele Jura-koffiemachine niet helemaal wat je zoekt? Bespreek ook de andere koffieautomaten voor op kantoor die wij aanbieden. Wat jouw wensen ook zijn; bespreek ze met de medewerkers van ons bedrijf en wij zorgen voor heerlijke koffie bij jou op kantoor.

Vertrouw op onze service voor jouw koffiemachine

Ook voor service en onderhoud op kantoor zit je bij EKS helemaal goed. Wij zorgen ervoor dat jouw professionele koffiemachine van Jura op kantoor in goede staat blijft. Zo zit jij of jouw personeel nooit zonder heerlijke koffie. Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor het plaatsen en onderhouden van een Jura-koffiemachine op kantoor door te bellen naar 0162 315 285.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op

E.K.S. Espresso Koffie Service