… De juiste weg naar de beste koffie!

Een espressomachine voor jouw bedrijf vind je bij EKS in Dongen. Koffie is samen met thee toch wel dé bedrijfsdrank. Of het nu om een autogarage, een kapsalon of een multinational gaat; de koffie is er vaak niet aan te slepen! Voor een drank die zoveel genuttigd wordt in het bedrijfsleven hebben veel bedrijven echter een koffiemachine die wat smaak en kwaliteit betreft nog wel wat te wensen overlaat. Gelukkig serveer je met onze machines altijd de heerlijkste koffie.

Onze espressomachine is ook betaalbaar voor jouw bedrijf

Vaak denken mensen dat een espressomachine een te dure investering is voor hun bedrijf. Bij EKS kunnen wij echter tegen een mooie prijs een goede espressomachine voor iedere onderneming leveren. Wij vertellen je graag meer over de opties.

Kom naar onze showroom en zie de mogelijkheden

Als je interesse hebt in een espressomachine voor jouw bedrijf, nodigen wij je graag uit om eens te komen kijken in onze showroom in Dongen. Natuurlijk is het ook mogelijk om van tevoren extra informatie aan te vragen via onze website. Ook bellen is natuurlijk mogelijk. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0162 315 285 en via het e-mailadres info@ekskoffie.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de ideale espressomachine voor jouw bedrijf of horecazaak.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op