… De juiste weg naar de beste koffie!

Een espressomachine voor jouw bedrijf in Den Bosch of elders vind je bij EKS in Dongen. Koffie is samen met thee toch wel dé bedrijfsdrank. Of het nu om een autogarage, een kapsalon of een multinational gaat; de koffie is er vaak niet aan te slepen! Voor een drank die zoveel genuttigd wordt in het bedrijfsleven hebben veel bedrijven echter een koffiemachine die wat smaak en kwaliteit betreft nog wel wat te wensen overlaat. Gelukkig serveer je met onze machines altijd de beste koffie.

Onze espressomachine is ook betaalbaar voor jouw bedrijf in Den Bosch

Vaak denken mensen dat een espressomachine een te dure investering is voor hun onderneming. Bij EKS in Dongen, vlak bij Den Bosch, kunnen wij echter tegen een mooie prijs een goede espressomachine voor jouw bedrijf leveren. Wij vertellen je graag meer over de opties, bijvoorbeeld over onze onderhoudsservice.

Kom naar onze showroom en ontdek de mogelijkheden

Als je interesse hebt in een espressomachine voor jouw bedrijf, nodigen wij je graag uit om eens te komen kijken in onze showroom niet ver van Den Bosch vandaan. Natuurlijk is het ook mogelijk om van tevoren extra informatie aan te vragen via onze website of door te bellen naar 0162 315 285 of te mailen naar info@ekskoffie.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de ideale koffiemachine voor op je werk of in je horecazaak.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op