Een espressomachine voor jouw bedrijf in Den Bosch of elders

… De juiste weg naar de beste koffie!

Een espressomachine voor jouw bedrijf in Den Bosch of elders vind je bij EKS in Dongen. Koffie is samen met thee toch wel dé bedrijfsdrank. Of het nu om een autogarage, een kapsalon of een multinational gaat; de koffie is er vaak niet aan te slepen! Voor een drank die zoveel genuttigd wordt in het bedrijfsleven hebben veel bedrijven echter een koffiemachine die wat smaak en kwaliteit betreft nog wel wat te wensen overlaat. Gelukkig serveer je met onze machines altijd de beste koffie.

Onze espressomachine is ook betaalbaar voor jouw bedrijf

Vaak denken mensen dat een espressomachine een te dure investering is voor hun onderneming. Bij EKS vind je echter tegen een mooie prijs een goede espressomachine voor jouw bedrijf. Zo wordt lekkere koffie ook voor jouw bedrijf toegankelijk. Wij vertellen je graag meer over de opties, bijvoorbeeld over onze onderhoudsservice voor bedrijven.

Kom naar onze showroom en ontdek de mogelijkheden

Als je interesse hebt in een espressomachine voor jouw bedrijf, nodigen wij je graag uit om eens te komen kijken in onze showroom. Bekijk hier bijvoorbeeld de BFC-espressomachine. Natuurlijk is het ook mogelijk om van tevoren extra informatie aan te vragen door te bellen naar 0162 315 285 of te mailen naar info@ekskoffie.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de ideale koffiemachine en leveren hierbij ook het onderhoud in Den Bosch.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op

E.K.S. Espresso Koffie Service