Eigen service- en onderhoudsdienst

Zoek je een partij die het onderhoud aan jouw espressomachine of koffieautomaat in Den Bosch of Tilburg kan uitvoeren? EKS uit Dongen beschikt over een eigen 24-uurs service- en onderhoudsdienst waarmee wij altijd klaar staan voor het onderhoud van een espressomachine of de koffieautomaten van bedrijven. Daarmee garanderen we je een adequate technische ondersteuning en perfecte service op locatie.

De beste service bij het onderhoud van jouw espressomachine

Of je nu een espressomachine of koffieautomaat bij ons gekocht hebt; wij voeren ook graag het onderhoud bij jou uit. Een espressomachine op kantoor wordt, als alles goed is, veel gebruikt en verdient daarom ook de beste service. Is er sprake van een storing of is het defect niet ter plekke te verhelpen? Dan bieden we gedurende het onderhoud tijdelijk vervangende koffieautomaten aan bij bedrijven voor de periode dat de machine in onze werkplaats wordt gerepareerd. Zo zitten ze bij jouw bedrijven niet zonder espressomachine wanneer er onderhoud gepleegd wordt.

Het belang van preventief onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom adviseren we je bij aanschaf van een koffiemolen, volautomaat of espressomachine voor een bedrijf gebruik te maken van ons aanbod voor periodiek, preventief onderhoud. Regelmatig onderhoud van de koffieautomaat of espressomachine zorgt voor de beste kwaliteit koffie, verkleint de kans op storingen en verlengt de levensduur van je apparatuur. Voor het onderhoud aan koffieautomaten bij bedrijven gebruiken wij natuurlijk uitsluitend originele (merk)onderdelen. Dit geldt ook voor het onderhoud aan een espressomachine bij bedrijven. Hierbij vertrouw je op de kennis en expertise van onze vakmensen. Dit maakt ons een van de beste koffiemachineleveranciers regio Eindhoven.

Vertrouw op onze kennis en service

Wil je het onderhoud voor een espressomachine bij jouw bedrijf inplannen? Neem dan contact met op met ons bedrijf in warme dranken. Wij staan graag klaar voor het onderhoud van alle koffieautomaten bij jouw bedrijven. Voor alle modellen die wij aanbieden, zijn wij in staat de beste service te bieden. Dus ook bij een BFC-espressomachine. Zoek je een partij voor het onderhoud bij jouw horecagelegenheid? Ook dan staat EKS voor je klaar en zorgen wij dat alles weer naar behoren werkt.

E.K.S. Espresso Koffie Service