… De juiste weg naar de beste koffie!

Heb je een horecazaak en wil je een BFC koffie- of espressomachine aanschaffen? Of werk je in het bedrijfsleven en wil je jouw werknemers en bezoekers van de beste koffie kunnen voorzien? Laat je dan adviseren door de experts van EKS uit Dongen. Wij zijn namelijk dé importeur en leverancier van koffiemachines van diverse gerenommeerde merken. Ook een koffie- of espressomachine van het topmerk BFC behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Een BFC koffie- of espressomachine van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit

Het merk BFC komt uit Italië en is opgericht in 1994. Sindsdien leggen ze hun focus op kwaliteit en service, wat resulteert in espressomachines van ongeëvenaarde kwaliteit. Elke koffieautomaat wordt volledig met de hand gemaakt, waarbij enkel de beste componenten gebruikt worden. Dankzij deze werkwijze is het merk erg geliefd en zijn ze sinds de oprichting alleen nog maar gegroeid. Wanneer je een BFC koffie- of espressomachine aanschaft, ben je dus verzekerd van overheerlijke koffie.

Profiteer van onze uitgebreide service

Wist je dat EKS niet alleen importeur en leverancier is van de beste koffiemachines en koffiebonen? Wij bieden namelijk ook uitgebreide service aan. Hoewel onze apparatuur verre van storingsgevoelig is, kunnen gebreken natuurlijk wel voorkomen. In dat geval neem je contact op met onze service- en onderhoudsdienst. Onze medewerkers komen, indien dat nodig is, snel ter plaatse. Heb je interesse in een BFC koffie- of espressomachine en wil je meer weten over onze service? Bel dan naar 0162 315 285 of stuur een e-mail naar info@ekskoffie.nl. Uiteraard kun je ook op afspraak bij ons in Dongen langskomen.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op