Een espressomachine voor op kantoor in Den Bosch of elders

… De juiste weg naar de beste koffie!

Met een espressomachine voor op kantoor maak je jouw medewerkers blij, maar heb je ook iets speciaals voor klanten als die bij jou op het werk in Den Bosch, Tilburg, Eindhoven of elders langskomen. Hoe triviaal dat ook mag klinken, het is wel iets wat bij jouw zakelijke relaties in het geheugen blijft hangen. Voor een goede espressomachine voor op kantoor schakel je EKS uit Dongen in, niet ver van zowel Den Bosch als Tilburg. Al vele jaren zijn wij experts op het gebied van espresso, koffie en alle toebehoren die nodig zijn voor een heerlijk kopje espresso.

Een goede espressomachine voor ieder kantoor

Of je nu een groot kantoor hebt met tientallen werknemers of een klein kantoor met slechts enkele mensen, bij EKS bieden wij altijd de juiste espressomachine voor op het werk aan. Daarnaast is het mogelijk om een machine voor Lattiz-koffiemelk te plaatsen op kantoor. Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan waarmee het kopje koffie op kantoor een heel stuk aangenamer zal worden. Zo kun je kiezen voor een handmatige espressomachine voor een klein kantoor, maar voor een kantoor met meer personeel hebben wij ook een volautomatische koffiemachines voor op het werk. Daarmee voorzie je iedereen snel van heerlijke koffie.

Met ons onderhoudscontract ben je altijd verzekerd van goede koffie

Bij de aanschaf van een espressomachine voor op kantoor bieden wij je meteen een service- en onderhoudscontract aan, zodat je nooit zonder een lekkere espresso komt te zitten. Deze aanbieding is uiteraard geheel vrijblijvend. Heb je afwijkende kantoortijden? Geen probleem, want wij bieden een 24-uurs service aan. Onze ervaren monteurs zijn uitstekend in staat om jouw espressomachine op het werk te repareren, ongeacht jouw locatie. Goed onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van de espressomachine op kantoor drastisch verbetert.

Geef jouw medewerkers extra motivatie met goede koffie

Een espressomachine op het werk zal jouw medewerkers extra motiveren. Heb je een bedrijf en ben je geïnteresseerd in onze espressomachine voor op het werk of kantoor? Kom dan op afspraak langs in onze showroom en ontvang meer informatie over een koffieautomaat op kantoor. Neem contact met ons op via 0162 315 285 en we bespreken graag al onze mogelijkheden met je.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op

E.K.S. Espresso Koffie Service