… De juiste weg naar de beste koffie!

Met een espressomachine voor op kantoor maak je niet alleen je medewerkers blij, maar heb je ook iets speciaals om klanten voor te zetten als die bij jou op het werk langskomen. Hoe triviaal dit ook mag klinken, het is wel iets dat bij jouw zakelijke relaties in het geheugen blijft hangen. Voor een goede espressomachine voor op kantoor schakel je EKS in. Al vele jaren zijn wij experts op het gebied van espresso, koffie en alle toebehoren die nodig zijn voor een heerlijk kopje espresso. Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan waarmee het kopje koffie op kantoor een heel stuk aangenamer zal worden. Een espressomachine op het werk zal jouw medewerkers bovendien extra motiveren.

Een goede espressomachine voor ieder kantoor

Of je nu een groot kantoor hebt met tientallen werknemers of een klein kantoor met slechts enkele mensen, bij EKS bieden wij altijd de juiste espressomachine voor op het werk aan. Zo kun je kiezen voor een handmatige espressomachine voor een klein kantoor, maar voor een kantoor met meer personeel hebben wij ook een volautomatische espressomachine voor op het werk. Zo voorzie je iedereen snel van heerlijke koffie.

Met ons onderhoudscontract ben je altijd verzekerd van goede koffie

Daarbij bieden wij je meteen een geheel vrijblijvend onderhoudscontract aan, zodat je nooit zonder een lekkere espresso komt te zitten. Heb je afwijkende kantoortijden? Geen probleem, want wij bieden een 24 uur service aan. Onze ervaren monteurs zijn uitstekend in staat om jouw espressomachine op het werk te repareren, mocht dat nodig zijn. Bovendien zorgt goed onderhoud ervoor dat de levensduur van de espressomachine op kantoor drastisch wordt verbeterd.

Vragen of interesse? Kom langs of neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in onze espressomachine voor op het werk of kantoor? Kom dan op afspraak langs in onze showroom in Dongen. Contact opnemen via telefoon 0162 315 285 of e-mail info@ekskoffie.nl kan ook. In dat laatste geval sturen wij je zo snel mogelijk een reactie.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op