Dicarlo Espresso Classico

… De juiste weg naar de beste koffie!

Wanneer je kiest voor Dicarlo Espresso Classico Crema e Gusto, kies je voor een onvergetelijke koffie-ervaring. Dit speciale koffieproduct is een trots aanbod van EKS, gevestigd in Dongen. Als ons eigenmerk, biedt Dicarlo Espresso Classico Crema e Gusto een unieke blend die zowel in zakelijke als particuliere omgevingen perfect past. Deze koffie staat bekend om zijn rijke smaak en fluweelachtige crema, waarmee elke koffiemoment bijzonder wordt.

Dicarlo Espresso Classico Crema e Gusto: koffie voor de liefhebber

De unieke smaak van Dicarlo Espresso Classico Crema e Gusto is te danken aan de zorgvuldige branding van de beste koffiebonen. Deze espresso is net een sterkere variant van onze Dicarlo Caffè Crema-bonen, waardoor het ideaal is voor eenieder die wel van een sterke bak koffie houdt. Daarnaast biedt deze espresso-variant een diepe en volle smaak die koffieliefhebbers zeker zullen waarderen. Indien je toch nog iets sterkers zoekt is, hebben wij nog onze Dicarlo Espresso Gold. Uit de drie varianten Dicarlo-koffie is dat de sterkste. Elke variant biedt jou een rijke, volle smaak die je verwacht van kwaliteitskoffie. Al onze koffies zijn geschikt om te gebruiken in espressomachines met een bonenmaler.

Bestel kwaliteitskoffie bij de expert

Ben je klaar om te genieten van de voortreffelijke smaak van Dicarlo Espresso Classico Crema e Gusto? Als een van de beste koffieleveranciers in de omgeving, staan we bij EKS klaar om jou te voorzien van de beste warme drankoplossingen. Bestel je Dicarlo Espresso Classico Crema e Gusto vandaag nog en ervaar de luxe en kwaliteit die wij bieden. Of je nu een koffiekenner bent of gewoon geniet van een goede kop koffie, onze koffie zal ongetwijfeld aan al je verwachtingen voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het plaatsen van een bestelling.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op

E.K.S. Espresso Koffie Service