Espressokoffie voor horeca

… De juiste weg naar de beste koffie!

Ben je op zoek naar de lekkerste espressokoffie voor de horeca? Die verkopen wij bij EKS in Dongen. Wij bieden een eigen merk aan dat verkrijgbaar is in verschillende bonensoorten. Ook kies je hierbij uit uiteenlopende brandmethoden die de koffie zijn unieke smaak en karakter geven. Bekijk ons actuele aanbod.

Goede espressokoffie is een vereiste voor de horeca

Een van de meest gedronken warme dranken in de horeca zijn koffie en cappuccino. Voor jouw horeca is het dan ook van groot belang om goede espressokoffie in huis te hebben. Een goede sterke espresso legt de basis voor een heerlijke cappuccino. Bij ons vind je Dicarlo-koffie van de hoogste kwaliteit. De espressokoffie is verkrijgbaar in zilver, goud en premium uitvoering, ieder met zijn eigen smaakkarakter. Deze bonen zijn uitstekend te gebruiken in een espressoapparaat van jouw horecagelegenheid. Je verzekert jouw klant met een heerlijke kop espressokoffie met onze bonen voor de horeca.

Proef de volle, vriendelijke smaak van deze koffie

Voor horeca is het belangrijk om een toegankelijke espressokoffie te schenken die niet te sterk, maar ook zeker niet te slap is. Het is dan ook goed om na te denken over welke koffiemelk je gebruikt. Bij ons koop je Lattiz-koffiemelk in combinatie met Dicarlo-bonen. De medewerkers van EKS zijn expert in koffie en adviseren je graag. Daarnaast zijn wij in staat service en onderhoud in de horeca te bieden. Bel naar 0162 315 285 of stuur je een e-mail naar info@ekskoffie.nl voor meer informatie over dit heerlijke koffiemerk.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op

E.K.S. Espresso Koffie Service