Een espressoapparaat voor in de horeca in Tilburg of Eindhoven

… De juiste weg naar de beste koffie!

In de horeca is een espressoapparaat natuurlijk onmisbaar, of je nu een zaak in Eindhoven, Tilburg of elders hebt. Zowel ’s morgens als ’s avonds na het diner wordt vaak een espresso besteld. Voor de horeca is een espressomachine of koffiemachine dan ook onmisbaar om een goede espresso aan te bieden aan de gasten in Eindhoven. De mogelijkheid om snel veel gasten van een goede espresso te voorzien onderscheidt jouw horecagelegenheid van de concurrentie. EKS is sinds 1992 dé expert op het gebied van koffie- en espressoapparaten. Buiten de verkoop van apparaten bieden wij je ook een onderhoudscontract aan, zodat jouw espressoapparaat altijd goed werkt.

Een totaalpakket voor jouw horeca espressoapparaat in Eindhoven of Tilburg

Bij ons kies je uit verschillende soorten professionele koffiemachines. Als je besluit om een espressomachine voor de horeca via EKS aan te schaffen, bieden wij jou bovendien meer dan enkel een koffiemachine waar goede espresso uit komt. Wij bieden al onze klanten een totaalconcept aan. Het laatste dat je immers kunt gebruiken is dat je espressomachine er door slecht onderhoud mee stopt wanneer je zaak vol zit. Ons totaalconcept bestaat onder andere uit:

  • De levering en plaatsing van jouw espressomachine
  • De levering van overige toebehoren zoals suikerzakjes en koekjes
  • 24-uurs servicedienst

Daarnaast bestel je bij ons eenvoudig de lekkerste espressokoffie voor jouw espressomachine in de horeca. Onze eigen espressobonen zijn er in drie verschillende categorieën waardoor er voor ieder een gewenste sterkte espresso uit de koffiemachine van jouw zaak in de horeca komt. Ook reken je op onze verreikende dienstverlening die bestaat uit service en onderhoud in de horeca en de levering van accessoires die perfect passen bij jouw espressoapparaat voor de horeca. Er is dus reden genoeg om jouw horeca koffiemachine bij ons aan te schaffen en jouw gasten te voorzien van een heerlijk espresso.

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe machine

Een espressomachine of koffiemachine speciaal voor jouw bedrijf in de horeca zorgt ervoor dat al je gasten genieten van een uitstekend kopje espresso of koffie. Jouw gasten genieten nog meer wanneer je bij jouw bedrijf in de horeca ervoor kiest voor ons bonenmerk Dicarlo te gebruiken in jouw espressoapparaat. Wil je meer informatie over de aanschaf van een espressoapparaat voor jouw bedrijf in de horeca? Bel ons via 0162 315 285 of stuur een e-mail naar info@ekskoffie.nl.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op

E.K.S. Espresso Koffie Service