… De juiste weg naar de beste koffie!

Een espressomachine speciaal voor de horeca zorgt ervoor dat al je gasten genieten van een uitstekend kopje sterke koffie. Aangezien koffie een van de meest populaire dranken in Nederland is en de originele espresso aan terrein wint, is een investering in een espressomachine voor de horeca een goed idee voor iedere horecaondernemer. Voor een goede espressomachine én een uitstekende service ben je bij EKS aan het goede adres. Op onze locatie in Dongen specialiseren wij ons namelijk al sinds 1992 in de verkoop en het onderhoud van espressomachines en toebehoren. Zo weten wij precies wat er nodig is voor een perfect kopje koffie.

Een espressomachine én een uitstekende service voor de horeca

Wij bieden al onze klanten een totaalconcept aan wanneer zij een espressomachine voor de horeca bestellen. Het laatste dat je immers kunt gebruiken is dat je espressomachine er door slecht onderhoud mee stopt wanneer je zaak vol zit. Ons totaalconcept bestaat uit:

  • De levering en plaatsing van jouw espressomachine
  • Verschillende koffiesoorten die wij zelf samenstellen
  • Overige toebehoren zoals suikerzakjes en koekjes
  • Onderhoud van de apparatuur
  • 24-uur servicedienst

Vraag gerust om meer informatie of bezoek onze showroom

Met deze service kun je er zeker van zijn dat je met jouw espressomachine voor in de horeca je gasten altijd van een uitstekende espresso voorziet. Voor meer informatie over onze producten of onze dienstverlening kun je contact opnemen door te bellen naar 0162 315 285. Een e-mail sturen naar info@ekskoffie.nl is ook mogelijk. Daarnaast ben je uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Dongen.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op