… De juiste weg naar de beste koffie!

Een espressomachine of koffiemachine speciaal voor jouw bedrijf in de horeca in Eindhoven of omgeving zorgt ervoor dat al je gasten genieten van een uitstekend kopje espresso of koffie. Koffie is een van de meest populaire dranken in Nederland en de originele espresso wint ook aan terrein. Daarom is een investering in een espressomachine voor de horeca een goed idee voor iedere horecaondernemer in Eindhoven of elders. Voor een goede koffiemachine waarmee je heerlijke espresso kunt maken in de horeca én voor uitstekende service ben je bij EKS in Dongen, vlak bij Eindhoven, aan het juiste adres. Op onze locatie in Dongen specialiseren wij ons namelijk al sinds 1992 in de verkoop en het onderhoud van espressomachines en toebehoren. Zo weten wij precies wat er nodig is voor een perfect kopje koffie.

Een espressomachine én uitstekende service voor de horeca in Eindhoven en regio

Wij bieden al onze klanten in Eindhoven en omgeving een totaalconcept aan wanneer zij een espressomachine voor de horeca bestellen. Het laatste dat je immers kunt gebruiken is dat je espressomachine er door slecht onderhoud mee stopt wanneer je zaak vol zit. Ons totaalconcept bestaat uit:

  • De levering en plaatsing van jouw espressomachine
  • De levering van verschillende koffiesoorten die wij zelf samenstellen
  • De levering van overige toebehoren zoals suikerzakjes en koekjes
  • Onderhoud van de apparatuur
  • 24-uurs servicedienst

Er is dus reden genoeg om jouw horeca koffiemachine bij ons in Dongen, vlak bij Eindhoven, aan te schaffen en jouw gasten te voorzien van heerlijke espresso’s.

Vraag gerust om meer informatie of bezoek onze showroom

Met deze service ben je er zeker van dat je met jouw koffiemachine voor in de horeca je gasten in Eindhoven of omgeving altijd van uitstekende espresso’s voorziet. Voor meer informatie over onze producten of onze dienstverlening neem je contact met ons op door te bellen naar 0162 315 285. Een e-mail sturen naar info@ekskoffie.nl is ook mogelijk. Daarnaast ben je uiteraard van harte welkom in onze showroom in Dongen.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op