Ons eigen merk Dicarlo koffie

Wist je dat we bij EKS in Dongen een eigen merk koffie verkopen, namelijk Dicarlo koffie? Wanneer je deze koffie koopt, ben je verzekerd van topkwaliteit die is toegesneden op jouw budget. Omdat smaken verschillen is Dicarlo koffie verkrijgbaar in diverse variaties bonensoorten, brandmethoden en menging. Elke koffie heeft hierdoor een eigen kenmerkende, milde en volle smaak.

Dicarlo koffie, meer dan dagelijkse routine

Kun jij jezelf een dag voorstellen zonder koffie? Veel mensen zullen deze vraag volmondig met ‘nee’ beantwoorden. Koffie is populair, zo ook de heerlijke Dicarlo koffie die wij verkopen. Sterker nog, na water is koffie de meest gedronken drank in Nederland. Naast gezelligheid, de lekkere smaak en heerlijke aroma geeft cafeïne ons een licht stimulerend effect waardoor we onszelf beter kunnen concentreren, alerter zijn en sneller reageren. Wil je een espressomachine voor je bedrijf of een koffiemachine voor in de horeca aanschaffen met heerlijke bonen? Schakel ons dan in.

Eerst proeven, dan geloven?

Ben je benieuwd naar de smaak van onze Dicarlo koffie? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. We vertellen je dan graag meer over onze bonen en de heerlijke koffie die we produceren. Ook adviseren we je over de aankoop van een espressomachine en regelen we het onderhoud hiervan met alle plezier. Voor het maken van een afspraak bij ons in Dongen bel je naar 0162 315 285 of stuur je een e-mail naar info@ekskoffie.nl.

Zilver

Goud

Premium