koffiebonen

Wist je dat we bij EKS in Dongen een eigen merk koffie verkopen, namelijk Dicarlo-koffie? Wanneer je kiest voor onze Dicarlo-koffie, ben je verzekerd van topkwaliteit, gemaakt van exclusieve Dicarlo-koffiebonen die zijn toegesneden op jouw budget. Omdat smaken verschillen, is onze koffie, gemaakt van exclusieve Dicarlo-koffiebonen, verkrijgbaar in diverse variaties bonensoorten, brandmethoden en menging. Elke koffie heeft hierdoor een eigen kenmerkende, milde en volle smaak.

Dicarlo-koffie, meer dan dagelijkse routine

Kun jij jezelf een dag voorstellen zonder koffie? Veel mensen zullen deze vraag volmondig met ‘nee’ beantwoorden. Koffie is populair, zo ook de heerlijke Dicarlo-koffie, gemaakt van exclusieve Dicarlo-koffiebonen, die wij verkopen. Sterker nog, na water is koffie de meest gedronken drank in Nederland. Naast gezelligheid, de lekkere smaak en heerlijke aroma van onze exclusieve Dicarlo-koffiebonen, geeft cafeïne ons een licht stimulerend effect waardoor we onszelf beter kunnen concentreren, alerter zijn en sneller reageren. Ons assortiment aan Dicarlo omvat:

Elk van deze varianten is zorgvuldig geselecteerd om aan de uiteenlopende smaakvoorkeuren van onze klanten te voldoen.

MAZZER SUPER JOLLY ELECTRONISCH ON-DEMAND

Ontdek de pure smaak van koffie

Ben je benieuwd naar de smaak van onze Dicarlo-koffie, gemaakt van exclusieve Dicarlo-koffiebonen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. We vertellen je dan graag meer over onze bonen en de heerlijke espressokoffie die we produceren. Ook adviseren we je over de aankoop van een espressomachine en regelen we het onderhoud hiervan met alle plezier. Als koffiemachineleverancier willen wij het beste van het beste leveren. Maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten voor deskundig en passend advies.

GOUD

Zilver

Brons

Premium

Dicarlo koffie premium

Royal Class

Dicarlo koffie royal class
E.K.S. Espresso Koffie Service