Koffiemachineleveranciers Eindhoven

… De juiste weg naar de beste koffie!

Bij EKS, gelegen in het hart van Dongen, nabij Eindhoven, begrijpen we dat een uitstekende kop koffie het verschil kan maken. Daarom zetten wij ons in als een van de beste koffiemachineleveranciers in de buurt van Eindhoven, om zowel zakelijke als particuliere klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit koffie-ervaring.

Een van de beste koffiemachineleveranciers in de buurt

Als een van de beste koffiemachineleverancier streven we naar veelzijdigheid in onze diensten. We bieden niet alleen een breed scala aan koffieapparatuur voor bedrijven, maar verzorgen ook met zorg het onderhoud van espressomachines. Tevens kun je bij ons terecht voor het bevoorraden van jouw machine. Denk hierbij aan thee, chocolademelk, soep en koffie. Als klap op de vuurpijl beschikken wij ook nog eens over een eigen en exclusief koffiemerk. Dicarlo-koffie, ons eigen koffiemerk, weerspiegelt onze passie voor kwaliteit en smaak, waardoor elke kop koffie een bijzondere ervaring wordt.

Koffieoplossingen voor elke locatie

Als een van de gerenommeerde koffiemachineleveranciers bij jou in de buurt, zijn wij in het bezit van diverse topmachines. Zo voorzien wij jou van een koffiemachine voor in de horeca, die meerdere koppen koffie tegelijk kan produceren. Of geniet van een heerlijke kop koffie op kantoor door een koffiemachine op het werk te laten plaatsen. Zelfs als je thuis wilt genieten van topkwaliteit koffie is er een koffiemachine voor jou. De Jura-koffiemachine is namelijk ideaal voor thuis! Voorzie jezelf enkel van het beste door met ons in gesprek te gaan. Wij voorzien jou van a tot z!

Vraag een persoonlijke offerte aan

Ben je klaar om de stap te zetten met een van de vooraanstaande koffiemachineleveranciers in de regio? Wij bij EKS luisteren naar uw specifieke wensen en stellen een deskundige en persoonlijke offerte samen. Ons aanbod omvat niet alleen koffie, maar ook thee, chocolademelk en soep, waardoor wij de ideale partner zijn voor al jouw warme drankoplossingen. Vraag vandaag nog een op maat gemaakte offerte aan en geniet van de luxe van topkwaliteit warme dranken op jouw locatie.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op

E.K.S. Espresso Koffie Service