De juiste koffiemachine voor in de horeca?

Een goede koffiemachine voor in de horeca, vind je bij EKS. Wij bieden namelijk een ruime keuze aan professionele espressosystemen aan. Wij zijn importeur en leverancier van diverse gerenommeerde merken. Stuk voor stuk koffiemachines met een uitgekiende techniek van pompdruk, maling en temperatuur. Hiermee ben je verzekerd van een constante topkwaliteit espresso of cappuccino, op elk gewenst moment van de dag.

Koffiemachines voor in de horeca:

Dé toevoeging voor je koffiemachine: Lattiz® melkopschuimer voor de horeca

Lattiz is dé revolutie voor melkschuim in de horeca, speciaal ontwikkeld voor professionals. De beste kwaliteit melkschuim met de snelheid van één druk op de knop. De innovatieve schuimtechniek gegarandeerd constant en perfect egaal crèmig melkschuim van barista-kwaliteit voor wel zes cappuccino’s per minuut.

Lees meer over de Lattiz Melkopschuimer:

Neem contact op voor een gratis demo


Eigen service- en onderhoudsdienst

Als horecaondernemer kun je het jezelf niet veroorloven dat je koffiemachine niet werkt. Ondanks de extreem lichte mate van storingsgevoeligheid kan een storing ook in onze apparatuur voorkomen. In dat geval kun je rekenen op onze vakkundige technische service en ondersteuning. Indien de storing niet op afstand te verhelpen is, dan zorgen we snelle en vakkundige service op locatie. Lees meer over onze eigen service- en onderhoudsdienst.

Bekijk de molens

Mazzer Kold Electronic

Kony S el Mazzer

Kold S el Mazzer

Mazzer Super Jolly Electronisch On-Demand

Kom langs of neem contact op bij interesse of vragen

Wil je bij ons een goede koffiemachine aanschaffen, die speciaal ontwikkeld is voor de horeca? Of heb je vragen over ons aanbod? Neem in beide gevallen contact met ons op. Dit kan via 0162 315 285 of info@ekskoffie.nl. Op afspraak ben je ook van harte welkom in onze showroom in Dongen.