Een koffiemachine voor in de horeca in bijvoorbeeld Den Bosch

Een goede koffiemachine voor in de horeca, vind je bij EKS in Dongen, niet ver van Den Bosch vandaan. Koffie, zoals espresso, is misschien wel de meest gedronken, non-alcoholische drank en daarom is een espressomachine een goede investering voor elk bedrijf in de horeca in Den Bosch. Bij ons vind je een ruime keuze aan professionele espressosystemen en koffiemachines. Wij zijn importeur en leverancier van diverse gerenommeerde merken. Het zijn stuk voor stuk koffiemachines met een uitgekiende techniek van pompdruk, maling en temperatuur. Hiermee ben je verzekerd van een constante topkwaliteit espresso of cappuccino, op elk gewenst moment van de dag.

Koffiemachines voor in de horeca in bijvoorbeeld Den Bosch:

Wij adviseren je graag over koffiemelanges en de beste koffie- en espressomachines voor in jouw horecazaak.

Dé toevoeging voor je koffiemachine: Lattiz® melkopschuimer voor de horeca in onder andere Den Bosch

De melkopschuimer van Lattiz is dé revolutie voor melkschuim in de horeca, speciaal ontwikkeld voor professionals. De beste kwaliteit melkschuim met de snelheid van één druk op de knop. De innovatieve schuimtechniek geeft gegarandeerd perfect egaal crèmig melkschuim van barista-kwaliteit voor wel zes cappuccino’s per minuut. Dit is de perfecte toevoeging naast jouw koffiemachine of espressomachine voor jouw bedrijf in de horeca om de beste melkvariaties van koffie te schenken.

Neem contact op voor een gratis demo


Eigen service- en onderhoudsdienst

Als ondernemer in de horeca kun je het jezelf niet veroorloven dat je espressomachine of koffiemachine niet meer zorgt voor een goed kopje koffie. Ondanks de extreem lichte mate van storingsgevoeligheid van bijvoorbeeld een BFC-espressomachine kan een storing ook in deze apparatuur voorkomen. In dat geval staat ons vakkundige team voor technische service en onderhoud in de horeca voor je klaar. Is de storing niet op afstand te verhelpen? Dan zorgen we voor snelle en vakkundige service op locatie zodat jij snel jouw koffiemachine of espressomachine voor de horeca weer inzet voor een lekker kopje koffie.

Bekijk de molens

Mazzer Kold Electronic

Kony S el Mazzer

Kold S el Mazzer

Mazzer Super Jolly Electronisch On-Demand

MAZZER SUPER JOLLY ELECTRONISCH ON-DEMAND

Kom langs of neem contact met ons op bij interesse of vragen

Heb je een horecazaak en wil je bij ons een goede koffiemachine of espressomachine aanschaffen, die speciaal ontwikkeld is voor de horeca en de lekkerste koffie zet? Of heb je vragen over ons aanbod? Neem in beide gevallen contact met ons op. Dat kan via 0162 315 285 of info@ekskoffie.nl.

E.K.S. Espresso Koffie Service