Een koffiemachine voor in de horeca in bijvoorbeeld Den Bosch

Een goede koffiemachine voor in de horeca, vind je bij EKS in Dongen, niet ver van Den Bosch vandaan. Wij bieden namelijk een ruime keuze aan professionele espressosystemen aan. Wij zijn importeur en leverancier van diverse gerenommeerde merken. Stuk voor stuk koffiemachines met een uitgekiende techniek van pompdruk, maling en temperatuur. Hiermee ben je verzekerd van een constante topkwaliteit espresso of cappuccino, op elk gewenst moment van de dag.

Koffiemachines voor in de horeca in bijvoorbeeld Den Bosch:

Wij adviseren je graag over koffiemelanges en de beste koffie- en espressomachines voor in jouw horecazaak.

Dé toevoeging voor je koffiemachine: Lattiz® melkopschuimer voor de horeca in onder andere Den Bosch

Lattiz is dé revolutie voor melkschuim in de horeca, speciaal ontwikkeld voor professionals. De beste kwaliteit melkschuim met de snelheid van één druk op de knop. De innovatieve schuimtechniek geeft gegarandeerd perfect egaal crèmig melkschuim van barista-kwaliteit voor wel zes cappuccino’s per minuut.

Neem contact op voor een gratis demo


Eigen service- en onderhoudsdienst

Als horecaondernemer kun je het jezelf niet veroorloven dat je espressoapparaat of koffiemachine niet werkt. Ondanks de extreem lichte mate van storingsgevoeligheid kan een storing ook in onze apparatuur voorkomen. In dat geval staat ons vakkundige team voor technische service en ondersteuning voor je klaar. Is de storing niet op afstand te verhelpen? Dan zorgen we voor snelle en vakkundige service op locatie, ook als jouw koffiemachine voor de horeca in een zaak in bijvoorbeeld Den Bosch staat. Lees meer over onze eigen service- en onderhoudsdienst.

Bekijk de molens

Mazzer Kold Electronic

Kony S el Mazzer

Kold S el Mazzer

Mazzer Super Jolly Electronisch On-Demand

Kom langs of neem contact met ons op bij interesse of vragen

Heb je een horecazaak in bijvoorbeeld Den Bosch en wil je bij ons een goede koffiemachine aanschaffen, die speciaal ontwikkeld is voor de horeca? Of heb je vragen over ons aanbod? Neem in beide gevallen contact met ons op. Dit kan via 0162 315 285 of info@ekskoffie.nl. Op afspraak ben je ook van harte welkom in onze showroom in Dongen.