Een koffiemachine voor op het werk in Tilburg of elders

Als je op zoek bent naar een goede koffiemachine voor in de kantine op het werk of voor op kantoor in bijvoorbeeld Tilburg of Eindhoven, zit je bij EKS uit Dongen helemaal goed. Wij bieden namelijk een ruime keuze aan professionele koffiemachines voor bedrijven. Voor elke situatie hebben wij de juiste oplossing. Wij zijn importeur en leverancier van diverse gerenommeerde merken. Hiermee ben je verzekerd van hoogwaardige koffie, espresso en cappuccino, op elk gewenst moment van de dag.

Koffiemachines voor op het werk en kantoor in bijvoorbeeld Tilburg of Eindhoven:

Etna Dorado Compact

Etna Dorado medium

Etna Dorado Medium

Etna dorado Large

Etna Dorado Large

Jura GIGA X8c

Jura GIGA X8

Jura GIGA X3c

Wij adviseren je graag over de beste koffiemachine voor op het werk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

De ideale koffiemachine voor op het werk of op kantoor in Tilburg of Eindhoven

Of je nu een koffiemachine wilt voor een groot kantoor in Tilburg of voor een klein kantoor in Eindhoven; wij hebben de perfecte koffieautomaat voor bij jou op het werk. Zo hebben we onder andere volautomatische machines die ideaal zijn om veel medewerkers snel van koffie te voorzien. Dat werkt natuurlijk wel zo efficiënt. We vertegenwoordigen de grootste koffiemerken, waaronder het topmerk BFC.

Een eigen service- en onderhoudsdienst

Ondanks de extreem lichte mate van storingsgevoeligheid kan een storing ook in onze apparatuur voorkomen. In dat geval kun je rekenen op onze vakkundige technische service en ondersteuning. Indien de storing niet op afstand te verhelpen is, zorgen we voor snelle en vakkundige service op locatie. Lees meer over onze eigen service- en onderhoudsdienst voor bedrijven.

Neem bij interesse of vragen over onze machines contact met ons op

Heb je een bedrijf en ben je geïnteresseerd in onze koffiemachine voor op het werk of op kantoor? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0162 315 285 of te e-mailen naar info@ekskoffie.nl. Op afspraak kun je eventueel ook langskomen in onze showroom in Dongen en aldaar de Jura-koffiemachines voor kantoor bekijken.

E.K.S. Espresso Koffie Service