De juiste koffiemachine voor op het werk of kantoor?

Als je op zoek bent naar een goede koffiemachine voor in de kantine op het werk of voor op kantoor, zit je bij EKS helemaal goed. Wij bieden namelijk een ruime keuze aan professionele koffiemachines voor bedrijven. Voor elke situatie hebben wij de juiste oplossing. Wij zijn importeur en leverancier van diverse gerenommeerde merken. Hiermee ben je verzekerd van een constante topkwaliteit koffie, espresso of cappuccino, op elk gewenst moment van de dag.

Koffiemachines voor op het werk en kantoor:

Etna Dorado Compact

Etna Dorado medium

Etna dorado Large

Jura GIGA X8c

Jura GIGA X8

Jura GIGA X3c

Wij adviseren je graag over de beste koffiemachine voor op het werk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

De ideale koffiemachine voor op jouw kantoor of werkplek

Of je nu een koffiemachine wilt voor een groot of klein kantoor; wij hebben het perfecte apparaat voor bij jou op het werk. Zo hebben we onder andere volautomatische machines die ideaal zijn om veel medewerkers snel van koffie te voorzien. Dat werkt wel zo efficiënt.

Een eigen service- en onderhoudsdienst

Ondanks de extreem lichte mate van storingsgevoeligheid kan een storing ook in onze apparatuur voorkomen. In dat geval kun je rekenen op onze vakkundige technische service en ondersteuning. Indien de storing niet op afstand te verhelpen is dan zorgen we voor snelle en vakkundige service op locatie. Lees meer over onze eigen service- en onderhoudsdienst.

Interesse of vragen? Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in onze koffiemachine voor op het werk of kantoor? Of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem in beide gevallen contact met ons op door te bellen naar 0162 315 285 of te e-mailen naar info@ekskoffie.nl. Op afspraak kun je eventueel ook langskomen bij onze showroom in Dongen.