Jura-koffiemachine voor thuis

… De juiste weg naar de beste koffie!

Zoek je naar een Jura-koffiemachine voor thuis? Deze bestel je bij EKS uit Dongen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van de beste apparaten om op je werkplek thuis ook te kunnen genieten van een heerlijke kop koffie. Vraag onze medewerkers om meer informatie over ons aanbod aan machines.

Kies de Jura-koffiemachine die past bij jou thuis

Een Jura-koffiemachine voor thuis is er in veel verschillende maten. Kies je voor een eenkopsvolautomaat of een fullsize-volautomaat waarmee je twee kopjes tegelijk kunt zetten? Het ligt allemaal aan jouw koffiewensen. Wat je in ieder geval mag verwachten van dit merk is de ervaring en passie die in de producten zit. Ieder kopje is bij jou thuis naar eigen sterktebehoefte te zetten. Dat is het voordeel van deze apparaten voor versgemalen koffie. Bespreek jouw wensen met onze specialisten en wij vinden voor jou de perfecte Jura-koffiemachine voor thuis. Deze is uitstekend te combineren met het bestellen van onze Dicarlo-koffie.

Geniet van professionele koffie thuis

Wanneer je een Jura-koffiemachine thuis hebt, hoef je de deur niet meer uit voor een heerlijke kop koffie. Daarnaast zullen vrienden ook graag bij jou op de koffie komen. Koffie is daarmee de start van een hoop gezelligheid. Bel ons via 0162 315 285 of stuur een e-mail naar info@ekskoffie.nl voor meer informatie over ons aanbod machines. Je rekent na aanschaf ook op ons voor de service en het onderhoud van jouw apparaat.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op

E.K.S. Espresso Koffie Service