Het belang van goede koffie

Vrijwel elke bespreking, onderhandeling of brainstormsessie begint ermee: koffie. Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar koffie zegt je relaties iets over jou en je bedrijf. En wat te denken van de opbrengst van een koffieautomaat? In plaats van een formele vergadering of uitgebreide mailwisseling is het vaak veel handiger dat je even een kop koffie met je collega drinkt. Daar kunnen zomaar de beste ideeën en snelste beslissingen uit voortkomen.

 

Dicarlo Caffè®, topkwaliteit espressobonen

Smaken verschillen. Daarom is ons eigen merk Dicarlo Caffè® verkrijgbaar in diverse variaties bonensoorten, brandmethode en menging. Elk met een eigen kenmerkende, milde en volle smaak. Topkwaliteit koffie, toegesneden op jouw budget.

  • Koffie
  • Brons, zilver, goud
  • Premium

Eerst proeven, dan geloven?
Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

De juiste machine?

Een koffiepauze is niet zomaar een koffiepauze meer. Er is meer behoefte aan variatie. EKS biedt een ruime keuze aan professionele koffieautomaten. Wij zijn importeur en leverancier van diverse gerenommeerde merken. We adviseren je graag om te komen tot de totaaloplossing die perfect is afgestemd op jouw bedrijf. Lees meer over alle koffiemachines voor op het werk

Advies over de juiste koffiemachine op het werk? Neem contact op.

Eigen service- en onderhoudsdienst

Als organisatie kun je het jezelf niet veroorloven dat je koffiemachine niet werkt. Ondanks de extreem lichte mate van storingsgevoeligheid kan een storing ook in onze apparatuur voorkomen. In dat geval kun je rekenen op onze vakkundige technische service en ondersteuning. Indien de storing niet op afstand te verhelpen is, dan zorgen we voor snelle en vakkundige service op locatie. Lees meer over onze eigen service- en onderhoudsdienst.

EKS, alles onder één dak

Ons aanbod op een rij:

  • Espressomachines en koffieautomaten;
  • Eigen merk Dicarlo Caffè;
  • Ingrediënten zoals room en suiker;
  • Chocolade en koekjes;
  • Bekers, porselein en roerstaafjes;
  • Thee (verse thee, diverse merken), chocomel en Cup-a-soup.

Wij werken niet met contracten en verplichte afname. Lees meer over ons complete assortiment
Wij beschikken over een eigen service- en onderhoudsdienst

E.K.S. Espresso Koffie Service