Koffiemelk van Lattiz voor de horeca

… De juiste weg naar de beste koffie!

Bij EKS uit Dongen koop je koffiemelk voor het gebruik van een Lattiz in zowel de horeca als bedrijven. Ons bedrijf is dé plek om je te laten onderdompelen in de wereld van koffie. Van de mooiste apparaten, tot een eigen merk espressokoffie en de verkoop van deze koffiemelk; je vindt het allemaal bij ons.

Met koffiemelk voor de Lattiz til je de cappuccino naar een hoger niveau

Koffie met melk is een combinatie die niet meer weg te denken is uit de samenleving. Koffiemelk komt voor in veel verschillende varianten met ieder zijn eigen kenmerken. Veel volautomaten zoals Jura-koffiemachines voor kantoor schuimen zelf de melk op. Lattiz is een bedrijf dat het opschuimen van koffiemelk nog meer vergemakkelijkt de horeca of bedrijven. Het opschuimapparaat met een inhoud van vier liter zorgt altijd voor het perfecte melkschuim. Wanneer je ons vraagt naar de perfecte koffiemelk voor de horeca of bij bedrijven, zullen wij jou dan ook wijzen op de machine van Lattiz. Deze melkopschuimer past perfect naast de koffiemachine bij jou op het werk en zorgt daarmee voor een overheerlijke cappuccino met stevig schuim. Het apparaat is te bedienen met slechts één druk op de knop en volledig aan te passen naar jouw wensen. Daarmee is koffiemelk van Lattiz ideaal voor bedrijven.

Kies voor het lekkerste melkschuim voor jouw koffiespecialiteiten

Voor zowel de horeca als bedrijven is de koffiemelk uit de opschuimer van Lattiz de perfecte basis. Zo bied je de mogelijkheid een cappuccino te maken met de al aanwezige espressomachine bij jouw bedrijf. Wil je meer informatie hierover? Vul ons contactformulier in of bel ons via 0162 315 285. Wij vertellen je graag meer over dit prachtige apparaat of onze services op jouw werk. Zo maak je de weloverwogen keuze voor koffiemelk van Lattiz bij jouw bedrijf in de horeca.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op

E.K.S. Espresso Koffie Service