Proef de gastvrijheid

Het bakkie bittere troost heeft plaats gemaakt voor een keur aan koffiesmaken. Soms is de koffiekaart uitgebreider dan de bierkaart. Niet vreemd, want met de juiste machines, de beste koffiebonen en goede bereiding kun je met koffie het verschil maken en klanten binden. Wil jij investeren in de relatie met je gasten? Verwen ze met heerlijke Dicarlo® koffie!

 

Dicarlo Caffè®, topkwaliteit espressobonen

Smaken verschillen. Daarom is ons eigen merk Dicarlo Caffè® verkrijgbaar in diverse variaties bonensoorten, brandmethode en menging. Elk met een eigen kenmerkende, milde en volle smaak. Topkwaliteit koffie, toegesneden op jouw budget.

  • Koffie
  • Brons, zilver, goud
  • Premium

Eerst proeven, dan geloven?
Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

De juiste machine?

EKS biedt een ruime keuze aan professionele espressosystemen. Wij zijn importeur en leverancier van diverse gerenommeerde merken. Stuk voor stuk koffiemachines met een uitgekiende techniek van pompdruk, maling en temperatuur. Hiermee ben je verzekerd van een constante topkwaliteit espresso of cappuccino, op elk gewenst moment van de dag. Lees meer over alle koffiemachines voor in de horeca.

Advies over de juiste koffiemachine in de horeca? Neem contact op.

Eigen service- en onderhoudsdienst

Als horecaondernemer kun je het jezelf niet veroorloven dat je koffiemachine niet werkt. Ondanks de extreem lichte mate van storingsgevoeligheid kan een storing ook in onze apparatuur voorkomen. In dat geval kun je rekenen op onze vakkundige technische service en ondersteuning. Indien de storing niet op afstand te verhelpen is, dan zorgen we snelle en vakkundige service op locatie. Lees meer over onze eigen service- en onderhoudsdienst.

EKS, alles onder één dak

Ons aanbod op een rij:

  • Espressomachines en koffieautomaten;
  • Eigen merk Dicarlo Caffè;
  • Ingrediënten zoals room en suiker;
  • Chocolade en koekjes;
  • Bekers, porselein en roerstaafjes;
  • Thee (verse thee, diverse merken), chocomel en Cup-a-soup.

Wij werken niet met contracten en verplichte afname. Lees meer over ons complete assortiment
Wij beschikken over een eigen service- en onderhoudsdienst

Uitgebreid trainingsprogramma

Met ons uitgebreide trainingsprogramma helpen we je het maximale rendement te halen uit de investering in een professionele koffiemachine. Tijdens onze workshops en trainingen leren we je de fijne kneepjes van het vak zodat jij je gasten kunt verrassen met de perfecte cappuccino, desgewenst met mooie figuren. Lees meer over ons uitgebreide trainingsprogramma.

E.K.S. Espresso Koffie Service