… De juiste weg naar de beste koffie!

In de horeca is een espressoapparaat natuurlijk onmisbaar, of je nu een horecazaak in Eindhoven, Tilburg of elders hebt. Zowel ’s morgens als ’s avonds na het diner wordt een espressoapparaat in de horeca veelvuldig gebruikt. Het hebben van een dergelijk apparaat is in de meeste gelegenheden dan ook geen overbodige luxe. De mogelijkheid om snel veel gasten van een goede espresso te voorzien onderscheidt jouw horecagelegenheid van de concurrentie. EKS is sinds 1992 dé expert op het gebied van koffie- en espressoapparaten. Buiten de verkoop van apparaten bieden wij je ook een onderhoudscontract aan, zodat jouw espressoapparaat altijd goed werkt.

Een totaalpakket voor jouw horeca espressoapparaat in Eindhoven of Tilburg

Bij ons kies je uit verschillende soorten professionele koffiemachines. Als je besluit om een horeca espressoapparaat via EKS aan te schaffen, bieden wij jou bovendien meer dan enkel de espressomachine en de installatie daarvan in jouw zaak in de horeca in Eindhoven, Tilburg of elders. Onze dienstverlening bestaat namelijk ook nog uit service en onderhoud, de levering van accessoires en de levering van een eigen melange van espressobonen. Onze eigen espressobonen zijn er in drie verschillende categorieën.

Neem bij interesse contact met ons op

Wij hebben voor ieder bedrijf en elke zaak in de horeca het juiste koffie- of espressoapparaat, of dat nu in Eindhoven, Tilburg of elders in Nederland is. Neem daarom eens contact op met ons om te overleggen wat je behoeften zijn en hoe wij deze in kunnen vullen. Je bereikt ons op het telefoonnummer 0162 315 285 of door te e-mailen naar info@ekskoffie.nl. Op afspraak ben je ook van harte welkom in onze showroom in Dongen.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op

E.K.S. Espresso Koffie Service