… De juiste weg naar de beste koffie!

In de horeca is een espressoapparaat natuurlijk onmisbaar. Gasten komen ’s morgens langs voor een lekkere espresso om de dag goed te beginnen en ook ’s avonds na het diner wordt een espressoapparaat in de horeca veelvuldig gebruikt. Een espressoapparaat speciaal voor de horeca is in de meeste gelegenheden dan ook geen overbodige luxe. De mogelijkheid om snel veel gasten van een goede espresso te voorzien onderscheidt jouw horecagelegenheid van de concurrentie. EKS is expert op het gebied van koffie- en espressoapparaten voor de horeca en onze ervaring hiermee gaat terug tot 1992. Buiten de verkoop van apparaten bieden wij je ook een onderhoudscontract aan, zodat jouw espressoapparaat altijd zo effectief en efficiënt mogelijk werkt.

Een totaalpakket voor jouw horeca-espressoapparaat

Bij ons kies je uit verschillende soorten professionele espressosystemen. Als je besluit om een horeca-espressoapparaat via EKS aan te schaffen, bieden wij jou bovendien meer dan enkel het apparaat en de installatie daarvan. Onze levering bestaat namelijk ook nog uit:

  • Service
  • Onderhoud
  • Accessoires
  • Een eigen melange van espressobonen, die er zijn in drie verschillende categorieën

Neem bij interesse contact met ons op

Wij hebben voor ieder bedrijf en iedere onderneming het juiste espresso- of koffieapparaat. Neem daarom eens contact op met ons om te overleggen wat je behoeften zijn en hoe wij deze in kunnen vullen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0162 315 285 of door te e-mailen naar info@ekskoffie.nl. Op afspraak ben je ook van harte welkom bij onze showroom in Dongen.

Espresso koffie systemen

Neem vrijblijvend contact met ons op